Културни установи
ЛУ Библиотека СТРАШО ПИНЏУР PDF Печати

ЛУ Библиотека СТРАШО ПИНЏУР

 

Библиотеката е отворена секој ден од 08:00ч. до 19:00ч.
Сабота до 13:00ч.

 Тел. 043 361 616/617
Email > Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Адреса:    ул. „Маршал Тито“ бб,  Неготино, Р. Македонија

 

 

Повеќе...
 
ЛУ МУЗEЈ НА ГРАД НЕГОТИНО PDF Печати

Локална Установа МУЗЕЈ НА ГРАД НЕГОТИНО

 

Адреса: ул. "Маршал Тито" бр.119

тел: 043/361-712

Работно време: 8.00 - 16.00

 

Повеќе...
 
НУ Центар за култура АЦО ЃОРЧЕВ PDF Печати

 НУ Центар за култура АЦО ЃОРЧЕВ

 

Адреса: Даме Груев бб

Тел: +389 43 371 081

 Еден од репрезентите на културата во Општина Неготино е Националната установа Центар за култура Ацо Ѓорчев - Неготино

 

Повеќе...
 


Банер

е - градежна дозвола

     Законски акти и упатства 

ЈАВЕН ПОВИК

Финансиски индикатор

Министерство за култура

Банер

Програма општинско-корисна работа

Пребарување

Кој е онлајн

Има 192 гости присутни