Приватни сместувачки објекти во куќи, станови, и соби за издавање од физички лица PDF Печати

Приватни сместувачки објекти документи :

Барање за категоризација

Барање за упис во регистар

Процедура категоризација - општина Неготино

 

СМЕСТУВАЧКИ ОБЈЕКТИ:

  • Вила „Радица“
Адреса :„Ацо Аџи Илов“ бр.1 Неготино (Строг центар на град Неготино)
Тел. 075/455-085 или 075/240-442
Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Одговорно лице за контакт : Радица Прематарова
Приватен сместувачки објект  Вила „Радица“ објект од 1(прва) категорија со 2 (две ѕвездички).
Располага со 5 (пет) соби каде секоја соба има по 2 лежаи.Секоја соба има сопствена бања,интернет,ТВ со кабловска и заедничка чајна кујна за сите соби.Не се дозволени миленици и нема паркинг простор.
Цена на ноќевање по особа/ден : 800-1000 ден.
За додатен лежај во соба: +50% од цената од особа/ден
 
 
 
 
  • Куќа „Ластрада“
Адреса: ул.„11-ти Октомври“ бр.82 Неготино (Индустриска зона Неготино)
Тел: 070/770-771
Одговорно лице за контакт: Тони Димов
Приватен сместувачки објект  Куќа „Ластрада“ објект од 1(прва) категорија со 2 (две ѕвездички).
Располага со 3 (три) соби каде секоја соба има по 2 лежаи.Секоја соба има сопствена бања,интернет,ТВ со кабловска, ,од кој едната соба располага и со сопствена кујна .Заедничко за сите соби е: Обезбеден паркинг простор за гостите на куќа „Ластрада“ ,заедничка чајна кујна за сите соби и тераса за одмор и релаксација.
Не се дозволени миленици.
Цена на ноќевање по особа/ден : 700-1000 ден.
За додатен лежај во соба: не е предвидено /
 

 

 

 

 
Банер

е - градежна дозвола

     Законски акти и упатства 

ЈАВЕН ПОВИК

Финансиски индикатор

СТРАТЕГИЈА ЗА ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ

Банер

Програма општинско-корисна работа

Пребарување

Кој е онлајн

Има 10 гости присутни