Асфалтирани 250 метри од улицата Браќа Миладинови PDF Печати
    Заврши комплетната реконструкција на улицата Браќа Миладинови. По извршениот ископ, тампонирање и поставување бетонски рабници, се изврши асфалтирање на 250 метри од оваа улица. Проектот, заедно со санирањето на ударните дупки на улиците во градот, е финансиран со средства од буџетот на општина Неготино во висина од 6.000.000 денари. Изведувач на работите беше Градба промет, а надзор Павер трејд.